ShoreTension monteur

ShoreTension zoekt een monteur

FULLTIME

ShoreTension® is een uniek en revolutionair aan- en afmeersysteem. Het is een hydraulisch cilindersysteem dat flexibel kan worden ingezet in iedere haven of terminal waar containers, vracht en bulk wordt overgeslagen. Het doel van ShoreTension® is om alle trossen op gelijke spanning te houden. Constante spanning op de trossen is cruciaal om veilig en stabiel schepen te kunnen afmeren. Het product heeft een grote, internationale naam in de maritieme wereld. Het team bouwt, onderhoudt en monitort de systemen. Tevens verzorgt het team de installaties in havens waar ook ter wereld en geven we trainingen.

ShoreTension, de KRVE, en Merwelands Shipyard Rotterdam zijn gelieerd aan elkaar. Op de volgende sites vind je meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren: www.shoretension.nl, www.merwelands.nl.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand die graag intern wil worden opgeleid tot monteur. Daarnaast vind je het leuk om te zijner tijd te reizen voor het verhelpen van storingen, de ShoreTensions op locatie te repareren of te installeren en lokale medewerkers te trainen in de bediening ervan.

Taken die onder andere in jouw pakket zitten zijn: het bouwen en samenbouwen van het product, het testen en in bedrijfstellen, zowel nieuwbouw als reparatie en onderhoud uitvoeren.

Naast goede arbeidsvoorwaarden (cao metaalbewerking) en werken in een goed team, bieden wij je een werkplek midden in de Rotterdamse haven.

Functie-eisen:

  • VMBO diploma techniek
  • Goede beheersing van het Nederlands en het Engels (i.v.m. de buitenlandreizen)
  • Bereid zijn te leren en nauwkeurig kunnen werken
  • Is een teamplayer
  • Liefst in bezit van geldig VCA Basis diploma
  • Vorkheftruckbewijs is een pré.
  • Interesse in hydrauliek en elektronica is een pré.

Denk jij de vrouw of man te zijn die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail aan: joke@merwelands.com of joke@krve.nl. Voor nadere inlichtingen kun je bellen naar: 088-11 33 000 en vragen naar Raoul Platteschor (chef werkplaats ShoreTension).