Mooring Management

Mooring Management

Managing the risks

De KRVE levert op maat gemaakt mooring management. Variërend van het ontwikkelen van mooring procedures, het leveren van mooring systemen – ShoreTension – tot het uitvoeren van Dynamische mooring analyses. De KRVE kan de volledige project engineering verzorgen, waarbij alle processen geborgd worden die gerelateerd zijn tot veilig en efficiënt afmeren.

Meer informatie: consultancy@krve.nl

Marine Services en Consultancy

Focus op veiligheid en efficiëntie

De KRVE verleent marine services zoals audits van mooring services (MIMS – Marine Inspection of Mooring Services). Door middel van een op risico gebaseerde audit zijn klanten in staat om de afmeer operaties te verbeteren. De focus bij deze complete nautische audits ligt vooral op veiligheid en efficiëntie. Het doel van de audits is om er voor te zorgen dat de mooring service volgens de hoogst mogelijke normen en technieken uitgevoerd wordt. Verbeteringen bieden dan ook directe uitkomsten voor bedrijf en werknemer.

Meer informatie: consultancy@krve.nl

Offshore

Advies en training

De KRVE levert bij offshore projecten mens en materieel voor allerlei doeleinden.
Veelal gaat het om FPSO’s (Floating Production, Storage and Offloading vessels) en FSO’s (Floating Storage and Offloading vessels). Omdat deze schepen en objecten vaak niet zijn ingericht om af te meren, is een uitgebreide voorbereiding noodzakelijk. In de havens van Rotterdam vindt dit al vele jaren plaats maar op verzoek van derden, worden deze werkzaamheden ook wereldwijd uitgevoerd.

De KRVE kan een compleet pakket bieden voor de volledige hands-on mooring en project engineering. Buiten de door het ministerie erkende opleiding bootman hebben de leden van de KRVE ook de BOSIET Offshore training en diverse aanvullende certificaten in bezit. De KRVE is daardoor in staat een grote groep goed opgeleide offshore bootlieden ter beschikking te stellen aan offshore projecten wereldwijd.

Meer informatie: offshore@krve.nl