Verhuur

Passagiersschip KRVE 71

Een unieke beleving van Rotterdam en omgeving vanaf het water

De KRVE 71 is het ultieme schip op de Maas en vaart naar iedere gewenste bestemming. Ideaal om uw bedrijfsuitje, klantendag of incentive op het water plaats te laten vinden. Het meest voor de hand liggend is de Rotterdamse haven, de thuishaven van het schip. Een unieke beleving vanaf het water! Het schip heeft vele culinaire mogelijkheden, van eenvoudige broodjeslunch tot luxe diner en fraai koud/warm buffet. De catering kan geheel op uw wensen worden afgestemd.

NL: Download HIER de brochure.

NL: Download HIER de catering brochure.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie? neem contact op via 71@krve.nl of bel 088 11 33 000

Multicat KRVE 86

Geschikt voor diverse doeleinden

De Multicat KRVE 86 wordt geleverd inclusief schipper. Dit volledig gecertificeerde schip is voor diverse doeleinden te gebruiken. Meer informatie over de KRVE 86 treft u aan in onze brochure.

NL: Download hier de brochure.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie? Neem contact op via 86@krve.nl of bel 088 11 33 000

Kraan Europoort

Een betaalbare oplossing voor hefwerkzaamheden vanaf schepen

De kraan heeft een hefvermogen van maximaal 3 ton. De draaglast van het brede steiger is maximaal 10 ton en van het smalle gedeelte 0,5 ton. Kraan Europoort staat aan de Rijndwarsweg 6 in Rotterdam (Vierde Petroleumhaven, post ZZ). U kunt de kraan huren per half uur vanaf € 50,00.

Meer informatie? Neem contact op via planning@krve.nl of bel 088 11 33 033

Pontons/Dekschuit

Diverse afmetingen direct beschikbaar

De KRVE heeft een aantal pontons in beheer. Deze kunnen door klanten gehuurd worden voor diverse doeleinden en op verzoek gemodificeerd worden binnen onze scheepswerf. De KRVE verzorgt het transport en het afmeren van het ponton vanaf € 185,00 per dag. De pontons zijn leverbaar in drie verschillende afmetingen: 18 x 4 meter – 0.7 meter 28 x 5.6 meter – diepte 1.33 30 x 6 meter – diepte 1.20 Prijs op aanvraag.
Meer informatie? Neem contact op via planning@krve.nl of bel 088 11 33 033

Leveren van aanvullende bemanning

De nodige bemanning voor zeeschepen

De KRVE kan op verzoek aanvullende bemanning leveren aan zeeschepen. Dit komt voor als een zeeschip niet de bemanning heeft om de nautische taken in het havengebied te vervullen. Tevens kan de KRVE bemanning na het afmeren assisteren bij het langszij vastmaken van de bunkerboot en/of het prepareren van de gangway.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie? Neem contact op via planning@krve.nl of bel 088 11 33 033

Bootverhuur met schipper

Alleen mogelijk inclusief schipper

De vloot van de KRVE bestaat uit werkvletten, communicatieboten, safety boten, loodsboten en de snelle crewtenders. Verschillende mogelijkheden voor het efficiënt vervoer over water van personen en goederen.

Download hier het botenoverzicht.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie? Neem contact op via planning@krve.nl of bel 088 11 33 033