2020 11 09 (2)

IT-Medewerker/ MENDIX Ontwikkelaar

Wil jij als Mendix ontwikkelaar innovatieve applicaties bouwen waardoor we ons werk in de haven van Rotterdam nog efficiënter kunnen doen, of werken aan iot applicaties die wereldwijd het aanmeren van schepen veiliger maken, en vind je het daarnaast leuk om mee te denken om de gehele bedrijfs-IT naar een hoger niveau te brengen, lees dan verder.

Wie is de KRVE?

De KRVE is in de Rotterdamse haven verantwoordelijk voor het veilig vast- en losmaken van zeeschepen. Dit gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen per week, het gehele jaar door in alle weersomstandigheden. Hiernaast kan de KRVE ingezet worden voor diverse nautische werkzaamheden. De KRVE is verder nog gelieerd aan de bedrijven Shipyard Rotterdam en ShoreTension. Meer informatie over de bedrijven kan je vinden op de volgende websites.

Je werkomgeving

Je werkplek bevindt zich aan de Heijplaat in Rotterdam met uitzicht op de passerende schepen. Het kantoor bevindt zich direct aan de haven, waar een deel van onze eigen vloot ligt, met aangrenzend de scheepswerf waar de schepen gebouwd en onderhouden worden. Je bent dagelijks direct in contact met de collega’s die werken met de door jou ontwikkelde applicaties.

Wie zijn je collega’s?

Het IT-team bestaat momenteel uit vier collega’s, met ieder zijn eigen hoofdtaken, maar wel zo flexibel dat we elkaars taken over kunnen nemen. Er heerst een informele, gezellige werksfeer waarbij iedereen veel zelfstandigheid heeft en er altijd ruimte is voor een vrijmibo op het lokale terras.

Wat doet de IT?

Als IT-afdeling zijn we binnen de KRVE en de hieraan gelieerde bedrijven, verantwoordelijk voor de volledige IT. Denk hierbij aan het ontwikkelen van alle eigen softwareapplicaties in Mendix, het beheren van de verbindingen tussen alle locaties, het mobilofoon verkeer, de VMware omgeving, werkplekken, gebruikersondersteuning, office 365, camerabewaking, etc.

Wat is jouw rol?

We zijn op zoek naar extra Mendix ontwikkeltalent. Dit wordt jouw hoofdtaak. Je bent samen met het IT-team en in direct overleg met gebruikers, verantwoordelijk voor het beheren van bestaande Mendix applicaties en het ontwikkelen van nieuwe Mendix applicaties. Omdat we met een klein team werken, komt het uiteraard ook voor dat je tussendoor andere IT-taken op moet pakken, zoals een server herstarten, gebruikers assisteren, een scherm vervangen, etc. Al met al een dynamische omgeving waarbij je nooit zeker weet hoe de dag zal verlopen.

Wat vragen wij?

 • Iemand die Mendix ontwikkelaar is of wil worden
 • Ook andere IT-taken op zich wil nemen
 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met softwareontwikkeling
 • Ervaring met low-code is een pré
 • Zelfstandig en leergierig

Wat bieden wij?

 • Werken voor een uniek en dynamisch bedrijf in de Rotterdamse haven
 • Applicaties bouwen voor meerdere eigen bedrijven
 • Studie en opleidingsmogelijkheden
 • Veel flexibiliteit, vrijheid en gezelligheid
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Laptop en telefoon van de zaak

Wil je meer weten of solliciteren?

Als je vragen hebt kun je altijd even bellen of mailen met Martin van Es. 088-1133000 of m.vanes@krve.nl

Denk je dat wij op zoek zijn naar jou en wil je solliciteren, stuur dan voor 1 november jouw motivatie en cv per email naar Martin van Es (m.vanes@krve.nl).